Göteborgs Matmekka nr 1

Betalt samarbete med @storasaluhallen

Häromdagen besökte vi Stora Saluhallen i Göteborg. Att besöka Saluhallen är något vi gör ofta och det är alltid en inspirerande upplevelse för oss matälskare. Att gå in som ett blankt blad för att man sedan fylls på med idéer och inspiration för varje steg man tar.

Stora Saluhallen är verkligen Göteborgs Matmekka nr 1, här hittar du allt från bröd, fika, ostar, charkuterier, högkvalitativt kött samt färsk fisk och skaldjur och mycket mer.

Här handlar du de bästa varorna och vi vet ju alla att maten smakar som bäst när varje råvara är av högsta kvalité. Det är äkta matkärlek det! 

Just vid detta tillfälle föll valet på en smarrig räksmörgås. Råvarorna bestod av: färska räkor, en riktigt god aioli, nybakat levainbröd, 3-års lagrad prästost, ägg från frigående höns. Detta tillsammans med krispig sallad, citron och picklad rödlök. Behöver vi säga något mer än att det blev kärlek på riktigt! 

Så vårt tips är att besöka Stora Saluhallen i Göteborg och låta dig inspireras av den sanna matglädje som sprudlar i denna lokal, köp hem något gott att laga till middag och varför inte passa på och avnjuta en lunch eller fika när du ändå är där